Scroll Top

Olen Tuninghunter !?

ICHBINEINTUNINGHUNTER on suunniteltu siten, että pääsemme Saksan sellaisiin kolkkiin, joihin emme muuten pääsisi.

Uusi ohjelma, jonka avulla innokkaat lukijamme voivat jakaa omia autokuviaan, on suunniteltu auttamaan meitä kaikkia näkemään autoja tai tapahtumia, joiden olemassaolosta emme edes tienneet.

Haluaisimme, että lukijamme ottaisivat yhteyttä meihin kuviensa kanssa, jos he uskovat, että heillä on ainesta Tuninghunteriksi! Vuonna 2023 olemme asettaneet tavoitteeksemme käynnistää ICHBINEINTUNINGHUNTER-ohjelman, jonka avulla voimme jakaa kuvasi kasvavan lukijakunnan kanssa. Teemme kuvien jakamisesta Tuninghuntersin puolesta entistä helpompaa.

Tähän mennessä ICHBINEINTUNINGHUNTERin painopiste on ollut valokuvauksessa, ja vaikka se on edelleen tärkeä osa ohjelmaamme ja pysyy sellaisena, olemme myös kiinnostuneita näkemään, mitä teillä on tarjottavana videomielessä, jos haluatte tallentaa tapahtumat filmille. Vaikka olemme tähän asti ottaneet huomioon vain parhaat valokuvat, sama koskee nyt myös videon lähettämistä! Painopiste on kuitenkin edelleen kuvamateriaalin laadussa.

Tämä ei ole kilpailu tai haastattelu, ja osallistuminen on myös vapaaehtoista, mutta toivomme silti onnistuvamme rekrytoimaan tekijöitä Tuninghunters.com-sivustolle. Se on kuitenkin ensisijaisesti nähtävä tilaisuutena jakaa kasvavalle Tuninghunters-yleisölle omat tuningvaikutelmasi tapahtumista, joista kukaan muu ei kerro kuvien kera kuten sinä.

Mitä me siis haluamme teiltä? Lähetä meille ensin sähköpostia ja ilmoita seuraavat asiat:

– Viisi (5) parasta kuvaasi 1920x1280px:n kokoisena.
– Lyhyt teksti itsestäsi.

Siinä kaikki. Ei enempää eikä vähempää.

Emme halua nyt esseitä sinusta, koska ei ole mitään takeita siitä, että hyväksymme kirjoituksesi, emmekä todellakaan halua, että olet käyttänyt aikaa turhaan.
Valitettavasti todellisuus on se, että valokuvien luojia yliarvioidaan. Haluamme, että täällä julkaistaan vain parasta sisältöä parhaille lukijoille. Älä siis lähetä meille suuria tiedostoja, ZIP-tiedostoja, WeTransfer- tai Dropbox-linkkejä ilman ennakkosuostumusta. Sähköpostin pitäisi riittää.

Älä myöskään pyydä meitä tykkäämään sinusta sosiaalisessa mediassa äläkä kysy, miten voit oppia autokuvausta. Olemme käsitelleet tätä aihetta lyhyesti FAQ:ssa.

Jos hakemuksesi hyväksytään, otamme sinuun yhteyttä valmistellaksemme julkaisuasi Tuninghunters.com-sivustolla. Se on todella yksinkertaista.

Ainoa kysymys on nyt: Mikä on visuaalinen kielesi?

Other languages


Privacy Preferences
Wenn Sie unsere Website besuchen, können über Ihren Browser Informationen von bestimmten Diensten gespeichert werden, in der Regel in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und die von uns angebotenen Dienste beeinträchtigen kann.