Scroll Top

Én egy Tuninghunter vagyok!?

Az ICHBINEINTUNINGHUNTER célja, hogy Németország olyan szegleteibe is eljussunk, ahová egyébként nem jutnánk el.

Az új program, amely lehetővé teszi lelkes olvasóink számára, hogy megosszák saját autós fotóikat, arra szolgál, hogy mindannyian olyan autókat vagy eseményeket lássunk, amelyekről nem is tudtuk, hogy léteznek.

Szeretnénk, ha olvasóink jelentkeznének a képeikkel, ha úgy gondolják, hogy megvan bennük az, ami kell ahhoz, hogy Tuningvadászok legyenek! 2023-ban célul tűztük ki az ICHBINEINTUNINGHUNTER program elindítását, hogy képeiteket megoszthassuk a növekvő olvasóközönséggel. Minden eddiginél egyszerűbbé tesszük a képek megosztását a Tuninghunters nevében.

Eddig az ICHBINEINTUNINGHUNTER középpontjában a fényképezés állt, és bár ez továbbra is fontos része a programunknak, és ez így is marad, kíváncsiak vagyunk arra is, hogy mit tudtok ajánlani videós szempontból, ha filmre rögzítitek az eseményeket. Míg eddig csak a legjobb fényképeket vettük figyelembe, mostantól ugyanez vonatkozik a videókra is! A hangsúly azonban továbbra is a felvételek minőségén van.

Ez nem egy verseny vagy interjú, és a részvétel is önkéntes, de reméljük, hogy sikeresen toborozhatunk munkatársakat a Tuninghunters.com számára. Azonban elsősorban úgy kell tekinteni rá, mint egy lehetőségre, hogy megoszd az eseményeken szerzett tuning benyomásaidat, amelyeket senki más nem mesél el úgy képekkel, mint te, a növekvő Tuninghunters közönséggel.

Szóval, mit akarunk tőled? Először is küldjön nekünk egy e-mailt a következő dolgokkal:

– Öt (5) legjobb képet 1920x1280px méretben.
– Egy rövid szöveg magáról.

Ennyi. Nem több és nem kevesebb.

Amit elsőre nem szeretnénk, hogy esszéket írjon rólad, mert nincs garancia arra, hogy a pályázatodat elfogadjuk, és tényleg nem szeretnénk, ha a semmiért fektetted volna be ezt az időt.
Sajnos a valóság az, hogy a fotók készítőinek túlbecslésével szembesülünk. Azt szeretnénk, ha csak a legjobb tartalom jelenne meg itt, amit a legjobb olvasóknak szántunk. Ezért kérjük, ne küldjön nekünk nagyméretű fájlokat, ZIP-eket, WeTransfer vagy Dropbox linkeket előzetes egyeztetés nélkül. Egy e-mail is elegendő.

Ne kérje, hogy kedveljük a közösségi médiában, és ne kérdezze, hogyan tanulhat meg autós fotózást. Ezt a témát röviden a GYIK-ben tárgyaltuk.

Ha a beküldésed sikeres, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy előkészítsük a Tuninghunters.com-on való közzétételedet. Ez nagyon egyszerű.

A kérdés már csak az: mi a vizuális nyelvezeted?

Other languages


Privacy Preferences
Wenn Sie unsere Website besuchen, können über Ihren Browser Informationen von bestimmten Diensten gespeichert werden, in der Regel in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und die von uns angebotenen Dienste beeinträchtigen kann.