Scroll Top

Jag är en Tuninghunter !?

ICHBINEINTUNINGHUNTER är utformad för att vi ska kunna nå hörn av Tyskland som vi annars inte skulle nå.

Det nya programmet, som gör det möjligt för våra ivriga läsare att dela med sig av sina egna bilfoton, är utformat för att hjälpa oss alla att se bilar eller evenemang som vi inte ens visste fanns.

Vi vill gärna att våra läsare kontaktar oss med sina bilder om de tror att de har vad som krävs för att bli Tuninghunter! År 2023 har vi siktet inställt på att lansera programmet ICHBINEINTUNINGHUNTER för att dela dina bilder med en växande läsekrets. Vi gör det enklare än någonsin att dela dina bilder på Tuninghunters vägnar.

Hittills har ICHBINEINTUNINGHUNTER fokuserat på fotografering, och även om detta fortfarande är en viktig del av vårt program och kommer att förbli så, är vi också intresserade av att se vad du har att erbjuda i form av videoklipp om du fångar händelserna på film. Hittills har vi bara tagit hänsyn till de bästa fotografierna, men nu gäller samma sak för dina videoinnehåll! Fokus ligger dock fortfarande på materialets kvalitet.

Detta är inte en tävling eller intervju och deltagandet är frivilligt, men vi hoppas ändå kunna rekrytera medarbetare till Tuninghunters.com. Det ska dock främst ses som en möjlighet att dela dina tuningintryck från evenemangen, som ingen annan berättar med bilder som du gör, med den växande Tuninghunters-publiken.

Så vad vill vi ha av dig? Skicka oss först ett e-postmeddelande med följande uppgifter:

– Fem (5) av dina bästa bilder i storleken 1920x1280px.
– En kort text om dig själv.

Det var allt. Inte mer och inte mindre.

Vad vi inte vill ha är uppsatser om dig, eftersom det inte finns någon garanti för att vi kommer att acceptera ditt bidrag och vi vill verkligen inte att du ska ha investerat den tiden i onödan.
Tyvärr är verkligheten den att vi står inför överskattningar av fotoskapare. Vi vill bara publicera det som vi anser vara det bästa innehållet för de bästa läsarna. Skicka därför inte stora filer, ZIP-filer, WeTransfer- eller Dropbox-länkar till oss utan föregående överenskommelse. Det räcker med ett e-postmeddelande.

Be oss inte heller om att gilla dig på sociala medier och fråga oss inte hur du kan lära dig bilfotografering. Vi har behandlat detta ämne kortfattat i FAQ.

Om din ansökan godkänns kommer vi att kontakta dig för att förbereda din publicering på Tuninghunters.com. Det är väldigt enkelt.

Den enda frågan är nu: Vad är ditt visuella språk?

Other languages


Privacy Preferences
Wenn Sie unsere Website besuchen, können über Ihren Browser Informationen von bestimmten Diensten gespeichert werden, in der Regel in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und die von uns angebotenen Dienste beeinträchtigen kann.