Scroll Top

Ik ben een Tuninghunter!?

ICHBINEINTUNINGHUNTER is ontworpen om ons in staat te stellen hoeken van Duitsland te bereiken die we anders niet zouden bereiken.

Het nieuwe programma, waarmee onze enthousiaste lezers hun eigen autofoto’s kunnen delen, is bedoeld om ons allemaal auto’s of evenementen te laten zien waarvan we het bestaan niet eens wisten.

We zouden graag zien dat onze lezers ons contacteren met hun foto’s als ze denken dat ze hebben wat nodig is om een Tuninghunter te zijn! In 2023 willen we het programma ICHBINEINTUNINGHUNTER lanceren om uw beelden te delen met een groeiend lezerspubliek. We maken het makkelijker dan ooit om je beelden te delen namens Tuninghunters.

Tot nu toe lag de nadruk van ICHBINEINTUNINGHUNTER op fotografie en hoewel dit nog steeds een belangrijk onderdeel van ons programma is en zal blijven, zijn we ook geïnteresseerd in wat u op videogebied te bieden heeft als u de gebeurtenissen op film vastlegt. Terwijl we tot nu toe alleen naar de beste foto’s hebben gekeken, geldt dat nu ook voor uw video-inzendingen! De nadruk ligt echter nog steeds op de kwaliteit van de beelden.

Dit is geen wedstrijd of interview en deelname is ook vrijwillig, maar we hopen toch met succes medewerkers te werven voor Tuninghunters.com. Het moet echter vooral worden gezien als een kans om uw tuningimpressies van de evenementen, die niemand anders met foto’s vertelt zoals u dat doet, te delen met het groeiende Tuninghunters-publiek.

Dus wat willen we van je? Stuur ons eerst een e-mail met het volgende:

– Vijf (5) van je beste afbeeldingen in 1920x1280px formaat.
– Een korte tekst over jezelf.

Dat is het. Niet meer en niet minder.

Wat we voorlopig niet willen zijn essays over jou, want er is geen garantie dat je inzending door ons wordt geaccepteerd en we willen echt niet dat je die tijd voor niets hebt geïnvesteerd.
Helaas is de realiteit dat we te maken hebben met overschatting van fotomakers. Wij willen dat hier alleen de beste inhoud voor de beste lezers wordt gepubliceerd. Stuur ons dus geen grote bestanden, ZIP’s, WeTransfer of Dropbox-links zonder voorafgaande toestemming. Een e-mail zou moeten volstaan.

Vraag ons ook niet om je te liken op sociale media en vraag ons niet hoe je autofotografie kunt leren. We hebben dat onderwerp kort behandeld in de FAQ.

Als uw inzending succesvol is, nemen wij contact met u op om uw publicatie op Tuninghunters.com voor te bereiden. Het is echt simpel.

De enige vraag is nu: Wat is uw visuele taal?

Other languages


Privacy Preferences
Wenn Sie unsere Website besuchen, können über Ihren Browser Informationen von bestimmten Diensten gespeichert werden, in der Regel in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und die von uns angebotenen Dienste beeinträchtigen kann.